18 november 2018

22ste quiz

Op vrijdag 16 november 2018 organiseren we onze 22ste quizavond t.v.v. mensen met een autismespectrumstoornis.
Gemeenschapsschool, Geelvinckstraat 15, 2940 Stabroek
KLIK OP DE FOTO VOOR MEER INFO

Presentator Jef Simons komt met vragen over aardrijkskunde, geschiedenis, actualiteit,… de avond binnenwandelen. Herkent u de logo's, vlaggen, kunstwerken,... of zet uw grijze massa in werking om de droedels op te lossen om tot slot nog even te gokken over de muziek van nu en toen die zal klinken.

Hebt u zin om met uw gezin, familie of vrienden een boeiende maar ook (ont)spannende avond te beleven. Zorg dan voor een leuke ploegnaam en schrijf u in via onderstaande contacten. Max 5 personen per ploeg. Inschrijvingen aan 12,5 euro per ploeg via BE73 7765 9045 4760.

Onze quiz gaat door in gemeenschapsschool, GEELVINCKSTRAAT 15, 2940 STABROEK.

Hoewel er regionaal een groeiende aandacht is voor mensen met autisme, moeten we regionaal blijven ijveren om de noodzakelijk specifieke zorg bij volwassenen met autisme te verzekeren. Want ook zij ondervinden dagelijks binnen hun dagcentra, sociale werkplaats of woongelegenheid hinder van hun stoornis.

Naar de toekomst toe zoeken we een geschikte maar betaalbare woongelegenheid voor mensen met autisme en een (rand)normale begaafdheid. Gezien de Vlaamse Overheid hiervoor nog weinig of geen financiële ondersteuning wil geven kosten zulke projecten meer dan handen vol geld.

Voor meer info of inschrijving kunt u steeds terecht op ons secretariaat:

De Helle 6, 2940 Stabroek

telefonisch: 03 665 35 17

e-mail: info@breekdestilte.be

 

 

 

 

Welkom

Welkom op de website van Breek de Stilte vzw. Met onze vereniging ondersteunen we projecten voor een betere/aangepaste opvang en/of begeleiding voor mensen met autisme.